Mindset

Zorg er gewoon voor dat je voorzichtig bent bij het uitzoeken welke bijlesbeurt je moet nemen. Sommige gebruikers op deze on-demand tutoring sites zijn eigenlijk gewoon op zoek naar iemand om hun essay samen te stellen of hun onderzoek voor hen te doen. Wees slim bij het sorteren van de berichten. Bron: Mindset
2. 2. Word een gebruikerservaringstester.

Elk bedrijf hoopt dat zijn website uitstekende details biedt, zijn doelstellingen haalt en, o ja, inkomsten genereert. Maar als iets niet werkt, moet het bedrijf begrijpen waarom, en een groot deel van hen neemt contact op met de gebruikerservaringstesters om feedback te geven.

Bent u bedreven in het weten of een site gemakkelijk te gebruiken is door slechts een paar minuten te besteden aan het scannen van de webpagina? Bedrijven zoals UserTesting of TryMyUI betalen u voor uw feedback. De meeste van hen gaan er prat op dat u $10 krijgt voor elke test die u in totaal doet! 1.
3. Neem studies.

Kijk naar studiesites zoals MyPoints, Survey Addict of Vindale Research studie waar je geld zult verdienen alleen al voor het nemen van studies en het verstrekken van uw mening. Lijkt me een leuke deal, toch? Onthoud gewoon dat deze websites op zoek zijn naar heel bijzondere dingen als ze voor mensen kiezen. Dus je krijgt misschien niet voor elke enquête die je tegenkomt een goedkeuring.

Bovendien moet u een bepaald aantal onderzoeken afronden voordat u uw punten kunt verzilveren. Het is in geen geval een get-rich-quick strategie, maar dat extra geld kan zich nog steeds opstapelen met de tijd. Als je het geduldige en meedogenloze type bent, geef het dan een kans!
4. Haal geld terug van apps.

Er zijn veel mobiele apps die kunnen onthullen hoe je geld kunt verdienen door alleen maar basisdingen te doen. We praten hier echt, eigenlijk gemakkelijk… zoals het pakken van je telefoon en het scannen van je ontvangst… eenvoudig. Kijk eens naar mobiele apps zoals Ibotta, Rakuten, Shopkick, Invoice Hog en Dosh om wat extra geld te scoren zonder al te veel werk van jouw kant.
5. 5. Leer Engels.

Het is net alsof je het bijles pad gaat, anders dan dat je Engelse les geeft met een bedrijf als VIPKid (een grote favoriet van de fans in onze Ramsey Baby Steps Buurt op Facebook). Nu, als het woord lesgeven je een beetje zenuwachtig maakt, dan hoef je niet te stressen. Ze zullen alle lesstrategieën en beoordelingen voor je verzorgen. Maar je moet wel willen helpen om anderen te ontdekken en een les online te begeleiden. Geld verdienen terwijl je anderen helpt? Dit is een win-winsituatie!
6. 6. Laat je betalen voor je innovatieve vaardigheden.

Je hebt eigenlijk de creatieve vaardigheden echter gewoon niet in contact komen met iemand die je opmerkelijke werk nodig heeft. Waarom niet freelance in je extra tijd bij Fiverr? De site verbindt freelancers die zich concentreren op het componeren, bewerken, grafisch ontwerp en vertelwerk met klanten die die vindingrijke geesten in hun hoekje nodig hebben.

Je ontwikkelt een profiel (bijna als een resumé) dat potentiële werkgevers kunnen scannen om je ervaring, tarieven en specialisaties te bekijken. Bereid je voor op het laten circuleren van je verbeelding!
7. 7. Bied uw diensten aan als virtuele assistent.

Als je georganiseerd bent en houdt van een goede uitdaging, kan dit de ideale kans voor je zijn! Plus, wie houdt er niet van een beetje afwisseling in zijn werkdag? Mogelijkheden zijn, veel regionale bedrijfseigenaren zouden een helpende hand kunnen gebruiken bij het zoeken naar een veel beter evenwicht tussen hun werk en het leven in huis.

Neem een kijkje op websites als Craigslist, Upwork en Zirtual om de mogelijkheden te ontdekken.
8. 8. Word een beïnvloeder.

Verdien geld om te posten op sociale netwerken! Yup– het eindigt, sociale netwerken kunnen in feite worden gevonden in handige. Als je een grote aanhang hebt op sociale netwerken zoals Facebook en Instagram, kun je overwegen om een influencer te worden.

Of het nu gaat om stijl, potten en pannen of huisdecoratie, je kunt een go-to resource worden voor bedrijven om meer zelfs directe exposure op het web te krijgen. U hoeft alleen maar naar merknamen te reiken die u leuk vindt en ze te laten weten dat u graag samen wilt werken!
9. Uiteindelijk word je een social network manager.

De meeste bedrijven hebben een sociale netwerkaanwezigheid. Niet alleen is het gratis marketing, maar het is ook een methode om in contact te blijven met hun consumenten (of toekomstige consumenten) en een aanhang te ontwikkelen. Maar het kan een moeilijke taak zijn voor kleinere bedrijven die niet veel werknemers hebben. Daar ben je beschikbaar. Als je een flair hebt voor creativiteit, het verbinden met anderen, en kennis van verschillende social media kanalen— dan is dit misschien wel iets voor jou!
Manieren om Cash on the Side te maken.
10. Verdien geld voor je foto’s.

Ben jij een blindganger? Heb je foto’s van mooie zonsondergangen en perfect geënsceneerde lattes die je camerarol door elkaar halen? U kunt extra geld verdienen voor uw foto’s zonder dat u een professionele fotograaf hoeft te zijn. Foap betaalt $5 voor elke foto die iemand van u koopt.

Houd er rekening mee dat er geen garantie is dat personen uw foto’s zullen kopen. Maar zelfs als je er maar een paar verkoopt, is dat een simpel bedrag voor iets wat je eigenlijk al hebt gedaan.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)